2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

06.09.2021 304

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da 6 Eylül itibariyle başladı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet ATEŞ ve Önder DURU'nun katılımıyla okulumuzda yeni eğitim-öğretim yılı başladı. Öğrencilerimize kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Çiğdem NAZMAN ALKAN "Öğrencilerimizle yeniden okullumuzda buluşmanın heyecanını ve sevincini yaşıyoruz. Yüz yüze eğitime bugün tamamen başlayan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için okulumuzda gerekli tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Okula başlayan öğrencilerimizin heyecanlarının ve mutluluklarının gözlerinden belli olduğunu görüyoruz.

Okulumuzu salgın tedbirleri doğrultusunda yeniden düzenledik. Yüz yüze eğitimin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık. Buna göre öğrencilere, okulda geçirdikleri ders içi/dışı saatlerde maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymaları hususunda rehberlik ve yönlendirmeler yapılacaktır.

Yüz yüze eğitim sürecinin devamı; için okulda ve okul dışı bütün ortamlarda fiziki sosyal mesafe, hijyen ve maske konusunda hassasiyet göstermemiz ve kararlı şekilde uygulamamız ile mümkün olacaktır.

Velilerimiz, eğitim yolculuğunun en önemli paydaşlarıdır, öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim dönemi geçirmeleri konusunda kendilerinin desteğine her zaman ihtiyaç duyduğumuzu bilmelerini, salgından hepimiz farklı etkilediğini ancak mücadelemiz birlikte ve kuvvetli olmalıdır. Belirsizlik duygusu bizleri kaygılandırabilir. Ancak çocuklarımız için bu kaygıyı iyi yönetmek durumundayız ve bizlerin çocuklarımız için her türlü tedbiri aldığımızı, kararlılıkla okullarımızda eğitime devam edecek olacağımızı bilmenizi isterim. " dedi.

Yüz yüze eğitime başlayacak olmanın heyecanıyla, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ülkemiz ve ilimizdeki tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

06-09-202106-09-202106-09-202106-09-202106-09-202106-09-2021