Munzur Ortaokulu


Vizyon: Munzur Ortaokulu´nun temel eğitim felsefesi; küresel düşünen, yaşadığı ortamı tanıyan ve bireysel davranışlarını olgunlaştıran insanlar yetiştirmektir. Bu bağlamda temel yaklaşım, bireyin çok yönlü gelişimini gözeterek toplumda işlevsel kılmak, hızlı ve köklü değişim geçirmekte olan, sanayi toplumundan bilgi toplumuna geçen dünyaya hazırlamaktır.

Misyon: Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet farkları ve bedensel farklılıklara bakmadan tüm insanlara eşit davranırız. Öğrencilerimizin toplumsal olaylara ve çevreye duyarlı yetiştirilmesi gerektiğine inanırız. Herkesin başarılı olabileceği ancak keşfedilmeyi bekleyen bir yeteneğinin olduğuna inanırız.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati: 08.20 Öğle Arası : 11.45-12.50 Ders Bitiş Saati : 15.20 Destekleme ve Yetiştirme Kursu Başlama: 15.30 Destekleme ve Yetiştirme Kursu Bitiş : 17.00
Isınma: Doğal Gaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz Tunceli il merkezi Atatürk mahallesinde yer almaktadır. Okulumuza ulaşım dolmuş ve otobüs hatları ile sağlanabilmektedir.Okulumuz ana yol üzerindedir.
Sportif Etkinlikler: Atletizm, futbol, hentbol, basketbol, badminton, tenis
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4282132090

Belgegeçer - (428) 213 1975

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://munzur.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mahallesi 112. Sokak No2 Merkez/TUNCELİ

Öğretmen :44
Öğrenci :420
Derslik :22
Atölye-İşlik :2
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :950
Öğretim Şekli :Tam gün tekli öğretim

Yerleşim Yeri - -

Adres - Atatürk Mahallesi 112. Sokak No2 Merkez/TUNCELİ

Ulaşım Elazığ ve Erzincan Havaalanı ile havayolu ulaşımı, Elazığ ve Erzincan karayolu ile karayolu ulaşımı sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.