Munzur Ortaokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı.

15.02.2021 212

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürü Çiğdem NAZMAN ALKAN başkanlığında tüm öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Okul Konferans salonunda mesafe kurallarına riayet edilerek yapılan toplantıda; okul müdürü okulumuzda yeni göreve başlayan öğretmenlere yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek görevlerinde başarılar diledi.

1.       Dönemin Pandemi sebebiyle zorlu geçtiğini, ancak tüm zorluklara rağmen çocuklarımızın bu olumsuz durumdan fazla etkilenmemesi için öğretmenlerimizin göstermiş olduğu büyük emek ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti.

2.       Dönemin 1 Mart pazartesi başlayacağını bu süreçte hem öğretmen hem de öğrencilerin maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları gerektiğini hatırlattı.

Diğer gündem maddeleri görüşüldükten sonra toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.